icoon elektrische kabel

Vraag een gratis offerte aan

Bent u benieuwd naar wat het installeren van zonnepanelen op uw dak u gaat kosten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. We zullen u dan zo snel mogelijk benaderen met meer informatie over het dak en de installatie die u wenst. Op basis hiervan zullen we voor u een vrijblijvende offerte opstellen. 


Heeft u overige vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons altijd een e-mail sturen, het contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u de onderstaande gegevens gebruiken. 

Garantie

Op de meeste zonnepanelen krijgt u 25 tot 30 jaar garantie. Hierbij wordt wel gelet op het feit dat zonnepanelen door de jaren heen iets van hun vermogen kunnen verliezen. Bij de meeste producenten mogen zonnepanelen na 25 tot 30 jaar maximaal 20% van hun vermogen hebben verloren. Op de onderdelen van de zonnepanelen krijgt u 10 tot 12 jaar productgarantie (dit kan per producent verschillen). Ook op een stringomvormer zit vaak 10 tot 12 jaar garantie. Op een mirco-omvormer en onderconstructie krijgt u vaak 25 jaar garantie.

Zonnepanelen Leasen

Vindt u het aanschaffen van zonnepanelen erg duur? Dan raden we u aan om ze te leasen. In plaats van uw energiemaatschappij te betalen, betaalt u de kosten van uw zonnepanelen. Deze heeft u na een paar jaar afbetaald, en dan zijn ze ook echt van u. 


*** Let op! Geld lenen kost geld! ***

Btw-bedrag terugkrijgen

Ook als particulier kunt u gewoon uw btw-bedrag terugvragen. Dit doet u via Zonnepanelengarant.nl. U neemt gewoon contact met ons op, en wij regelen het voor u!

Zonnepanelengarant.nl

Nijverheidsweg 9

9791DA Ten Boer

050 211 3681

info@zonnepanelengarant.nl

Contacteer ons

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

*Verplicht